Waarom werken bij Roegiers glas?

Werken moeten we allemaal! Bij Roegiers Glas doen we dat graag zo professoneel, veilig en prettig mogelijk. Dat klinkt logisch, maar dat is niet altijd en overal zo. Daarom stellen we bij Roegiers Glas alles in het werk om aan deze belangrijke voorwaarden te voldoen. Voor het belang van het team, de zaak en de klant.

Als vakman/-vrouw wil je ertoe doen! Toch?

Niemand hoeft je de hemel in te prijzen maar een portie waardering op zijn tijd is wel prettig. Voor onze mensen geldt precies hetzelfde.

Daarom werken we bij Roegiers Glas als een team samen; van de glasmonteurs, receptioniste, telefoniste tot en met de directie: we doen het samen.

Wat we samen doen?
1. Werken
2. Lachen
3. Groeien

Over ons

We zijn één van de grotere glasbedrijven in Zeeland, actief in alle facetten van ons vak
Doordat we één van de grotere glasbedrijven zijn, is het werkaanbod zeer divers. Denk aan renovatieprojecten voor woningbouwverenigingen, glasbreukservice, het plaatsen van glas in nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden maar bijvoorbeeld ook restauratie- en glas-in-loodwerk.

Daarnaast hebben we een groot bedrijfsnetwerk en ook voor die bedrijven voeren we allerlei opdrachten uit. Dat betekent dus ook dat we een zeer gevarieerd aanbod hebben voor onze glasmonteurs: de ene collega werkt graag op grote projecten, een ander doet graag klussen bij mensen thuis en weer een ander is helemaal gespecialiseerd in restauratiewerk. De ene collega werkt graag alleen en zo zelfstandig mogelijk, de ander vindt het fijn om in een ploeg te werken.

Wij zetten ons in om iedereen het werk te bieden dat aansluit op de persoonlijke wensen
Lukt dat altijd? Meestal wel en als het een keer niet lukt, vinden onze mensen dat veelal niet zo’n probleem. Dit omdat zij weten dat wij ons best doen om zo veel mogelijk aan hun wensen te voldoen en ieders kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten.

Professionals werken met goed en veilig materiaal
Onze glasmonteurs rijden in goede bussen, beschikken over goed gereedschap, veilig (klim)materiaal, kunnen beschikken over een ‘state of the art’ glaskraan en werken met de beste merken. Als professional wil je toch niet anders? Bovendien verdient iedereen bij Roegiers Glas een marktconform salaris.

lachen

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd” is een waar gezegde
Juist omdat we heel wat uren per week met elkaar aan het werk zijn, is het zaak dat we het goed naar ons zin hebben: een onderlinge grap of grol, een compliment aan een collega of een leuk gesprekje met een klant; dat zijn de dingen die je werk leuker maken.

Daarnaast zorgen we met regelmaat voor gezelligheid: een barbecue, een jubilaris, een verjaardag of een mooie nieuwe opdracht. Er is altijd een reden om een feestje te organiseren. Die feestjes, maar ook het even samen komen op de zaak voor een kop koffie of het doornemen van een project zijn belangrijk voor een goede en collegiale sfeer. We willen ons werk graag op een plezierige manier doen en daarom doen we het gezamenlijk.

groeien

Niet groeien om groter te worden maar om beter te zijn
Als bedrijf willen we groeien en niet om de grootste te zijn maar wel om elke keer beter te worden. Dat geldt voor ons bedrijf en wat ons betreft ook voor al onze collega’s. Daarom bieden we onze mensen ruimte om te groeien. Dit via trainingen, cursussen en opleidingen en door elkaar te stimuleren. We vragen onze mensen actie welke kant ze op willen; waar zij groeikansen zien voor zichzelf maar ook voor ons als team en als bedrijf. We hebben een goed team. Om dat team bij elkaar te houden, uit te breiden en letterlijk en figuurlijk verder te laten groeien, zijn we op zoek naar mensen die zich daarin herkennen en daarin mee willen groeien. Voel je welkom.

Antwan de Punder en Richard van Wijk
Eigenaren De Koeijer Schilders en Roegiers Glas