Triple Glas

In opdracht van en in samenwerking met van ’t Hof Aluminium BV is het glas geplaatst in een duin vila te Domburg. De grote kraan is van REMI B.V..

HR+++ glas, ook wel triple glas of driedubbelglas genoemd, wordt steeds populairder onder huizenbezitters. Triple glas kan een perfecte keuze zijn wanneer u kiest voor nieuwe kozijnen. Het bespaart u, door de extreem hoge isolatie waarde op de stookkosten, maar behoud ondanks drie lagen, de helderheid van glas.

Volgens de veiligheidsnorm NEN 3569 dient er veiligheidsglas toegepast worden op bepaalde plaatsen en voor ruiten met bepaalde functies. Gelaagd veiligheidsglas verkrijgt zijn veiligheidswaarde door verschillende diktes van floatglas en het aantal en soort folies die onder druk en hoge temperaturen met elkaar worden verbonden. Daardoor biedt het gelaagde veiligheidsglas een goede beveiliging tegen slagen, stoten, werkt inbraak vertragend en voorkomt het letsel.

Speciale eisen aan de toepassing worden glashelder gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld bij banken of openbare instellingen die een bijzondere bescherming verlangen. Het kan ook gecombineerd worden met passende Klimaglas, warmte-isolatie-, zonwering- en geluidsisolatieglas worden gecombineerd.

Voor dit project was vooral de uniekheid van de locatie een uitdaging. Midden in de duinen. Maar zo u kunt zien zijn we als rasechte Zeeuwen niet bang van een beetje duinzand. Onze jongens hebben dan ook deze klus weer tot een goed einde gebracht.

 

Meer weten over deze toepassing, neem gratis en vrijblijvend contact op.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media