Serre Viskêête Yerseke

Een nieuwe serre op een unieke locatie aan de jachthaven in Yerseke  het uitzicht over het Nationaal Park de Oosterschelde. ROEGIERS GLAS kreeg de opdracht van, "Van 't Hof aluminium" om de serre dak te voorzien van glas.

De Viskêête  Yerseke kent een grote geschiedenis. Grondlegger van Piet van Oost B.V. is de overgrootvader van Jaap van Stee, de huidige directeur/grootaandeelhouder. Als Piet van Oost rond 1916 de Hoogaars YE 85 koopt en zelfstandig mosselvisser wordt, kan hij niet vermoeden dat de volgende drie generaties even ondernemend zullen zijn als hijzelf. Bij Piet van Oost B.V. draait nog steeds alles om mosselen, oesters en vis. Het bedrijf volgt de ontwikkelingen op de voet, is innovatief en heeft aansluiting met de markt. Lees meer over de geschiedenis van de Viskêête.  

De serre zal een verlenging worden van het restaurant waar je volop kan genieten van licht en warmte met een buiten gevoel. Na het plaatsen van het glas zal je zeer verrast zijn over de temperatuur die in de serre aanwezig is, terwijl de volle zon er bovenop schijnt. Met al dat glas verwacht je hoge temperaturen, maar het tegendeel is waar. Dit komt door het Thermobel EnergyN.

Wat is Thermobel EnergyN:
Thermobel EnergyN zorgt altijd voor een aangenamere temperatuur in huis. Deze dubbele beglazing met ingebouwde klimaatregeling houdt uw vertrekken koeler in de zomer en warmer in de winter. Zo helpt Thermobel EnergyN u ‘s zomers te besparen op de koeling en in de winter op de verwarming.

Een milieuvriendelijke en economische oplossing voor alle seizoenen. Thermobel EnergyN isoleert als geen ander tegen de winterse kou: door het geringe warmteverlies (lage Ug-waarde) houdt ze de koude buiten en de warmte binnen. En in de zomer? Dan speelt Thermobel EnergyN haar extra troef uit: dankzij de lage zontoetredingsfactor (g-waarde) houdt ze op hete dagen een deel van de zonnehitte buiten. Zo blijft het binnen koeler. Thermobel EnergyN is een neutrale beglazing. Het laagje edelmetaal laat het licht volop door. Zo zorgt Thermobel EnergyN voor een optimaal lichten wooncomfort.

Samengevat:

  • Lage zontoetredingsfactor

  • Lage warmteverliescoëfficiënt (Ug-waarde)

  • Hoge lichttransmissie

  • Lage lichtreflectie

Mocht u meer informatie willen over serre glas, neem dan contact op met onze glasafdeling ROEGIERS GLAS

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media