ROEGIERS GLAS primeur PowerWindows Zeeland

De Delftse start-up PHYSEE ontwikkelde in eigen beheer PowerWindows, oftewel stroomopwekkende ruiten. Hoewel dit product  eerder is toegepast in een commercieel vastgoedproject, heeft nu ROEGIERS GLAS (als prefered supplier) de primeur in Zuidwest Nederland.  

 

Met de  PowerWindows kunnen de gebruikers rechtstreeks de geproduceerde stroom gebruiken voor het opladen van hun laptops, tablets en smartphones. Maar kan ook gebruikt gaan worden om bijvoorbeeld zonwering aan te sturen die door de smartbox word gereguleerd.  

De PowerWindow wekt stroom op doordat er schuin op de afstandhouder van het glas monokristallijne PV-cellen geplaatst zijn. Hierbij is de hellingshoek van de panelen afgestemd op de omstandigheden in Nederland. De cellen worden op het liggende deel en de twee verticale delen van de afstandhouder geplaatst. “Het plaatsen van PV-cellen op het bovenste deel heeft weinig zin, omdat er nauwelijks zonlicht op valt. Daarnaast wordt dat deel gebruikt voor een droogmiddel, dat er voor zorgt dat er geen vocht tussen de glasplaten komt,” zegt Maarten de Haas, Head Business Development bij PHYSEE.


Word een ambassadeur

Sommigen van u willen, net als wij, graag in de voorhoede staan van duurzame innovatie en  deel uitmaken van de producten van de toekomst. Wij geloven in een duurzame innovatie.

Bij de PHYSEE zijn ze zich ervan bewust dat een optimalisatie van het product niet zonder deze ambassadeurs kan. Daarom hebben ze besloten om een beperkte groep vooraanstaanden te vragen om mee te doen, zodat er met de ervaringen die er worden opgedaan een verdere ontwikkeling kan plaatsvinden. 

U hoeft niet te wachten om ambassadeur van deze geweldige innovatie te worden. Vraag via ROEGIERS GLAS het ambassadeurschap aan  en doe  mee aan dit prachtige project voor de toekomst. Door te investeren in PowerWindow, investeert u in een van 's werelds meest veelbelovende Tech Start-ups.  


Door te investeren in dit product en actief verstrekken van feedback via de smartbox, draagt u bij aan een toekomst met minder energieverbruik.  

 

Meer informatie kunt verkrijgen door contact op te nemen met ROEGIERS GLAS.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media