Particulier Glasherstel

DE KOEIJER GLAS begrijpt dat u, uw glasschade zo snel als het maar kan is opgelost. Onze glas service afdeling draait daarom 24 uur per dag en zeven dagen in de week.

Als het noodlot toeslaat en uw raam waait kapot, geen punt, ook deze kunnen wij in zijn geheel vervangen. Onze monteurs zijn voorbereid en opgeleid om deze schades kundig te repareren.

De schade meldingen worden zo snel mogelijk doorgespeeld aan de planning glas. De monteurs ontvangen, na een melding, de schade digitaal aangeleverd op hun mobiel. De glasschade is op dit moment geheel geautomatiseerd. Op de planning is te zien waar de monteurs zich bevinden en wordt de dichts bij zijnde monteur naar de schade verwezen. Dit is de snelste manier van werken. Buiten de werkuren is de dienstdoende monteur u van dienst

In sommige situaties kunnen we de glasschade direct herstellen door het glas op maat snijden op de locatie. Indien dit niet mogelijk is zal er een noodvoorziening worden geplaatst. De kapotte ruit wordt direct ingemeten en besteld. De glas planning maakt met u een afspraak als het glas binnen is.
 

Heeft u glasschade? Neem direct contact met ons op: CONTACT

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media