Kozijnvervanging

In Krabbendijke aan de Zwartebessenstraat  hebben we samen met Timmerfabriek de Mol in opdracht van R&B wonen 13 woningen van nieuwe houten kozijnen voorzien. De kozijnen zijn vooraf geheel kant en klaar prefab gemaakt in de Timmerfabriek  waar wij ook het glas al hebben gemonteerd.

Doordat deze kozijnen, ramen en deuren afgewerkt worden geleverd en gemonteerd is de overlast beperkt tot 2 dagen. En dit is incl. leggen van nieuwe vensterbanken binnen en lekdorpels buiten. Het enige wat na  montage nog dient te gebeuren is het stoppen van de nietgaatjes en aflakken van de aftimmerlatjes op de reeds afgewerkte dagstukken wat voor de schilder ca. 2 uur in beslag neemt. De montage van dit soort kozijnen en de combinatie met de Timmerfabriek past ons uiteraard goed.


Door de oude versleten houten kozijnen te vervangen door nieuwe hardhouten duurzame kozijnen met HR++ glas, kunt u genieten van verschillende voordelen. Zo wordt er bespaart op de energierekening, een nieuw en aangenaam wooncomfort, preventie tegen woninginbraak en tevens kun je weer genieten van een prachtige nieuwe uitstraling van de woning. Wij plaatsen deze kozijnen in zowel huur als particuliere koopwoningen.


ROEGIERS GLAS staat altijd klaar u te informeren over het vervangen van houten kozijnen. Neem gratis contact op voor advies en expertise.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media