Klimaatwand van glas

Door de hele gevel af te dekken met de glazen balkonsystemen van glas ontstaat een klimaatwand, die fungeert als een thermische barrière voor het pand. Dit leidt tot lagere energiekosten, minder onderhoud en minder geluidsoverlast uit de omgeving. Onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat dit een energiebesparing van bijna 20% oplevert. De ramen en de lucht op het balkon fungeren als isolatie, waardoor de luchttoevoer wordt opgewarmd voordat deze het appartement bereikt. Daardoor tocht het minder over de vloer en stijgt de temperatuur binnenshuis. Ook vernieuwing van balkons, ramen en deuren is niet meer nodig dankzij de klimaatwand.

Deze prachtige klus in opdracht van, Van 't Hof Aluminium b.v. (www.hofal.nl) mocht  Roegiers de Koeijer afdeling glas uitvoeren. Door een sterkte berekening kwam men uit op 1515/4 gelaagd glas, het glas weegt daardoor 75 kg p/m² met in totaal 212 kg per ruit. Met een totaal oppervlakte van 203 m², is het totaal gewicht aan glas 15.225 kg. Best wel serieus glas dus!

Met dank aan de monteurs Marco, Jack, Richard V. en Joris die weer een uitstekende job hebben geleverd aan dit prachtig project. 

Het werk is uitgevoerd bij Van der Straaten, aannemingsmaatschappij b.v.,(www.vd-straaten.nl) is een Zeeuws familiebedrijf met ambitie en een koninklijke onderscheiding. Wij wensen van der Straaten veel werkplezier op hun nieuwe werkplek en alle dank voor de goede zorgen.

Wilt u meer weten over de klimaatwand: Ga naar www.roegiersdekoeijer.nl en vraag geheel vrijblijvend naar onze expertise. 

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media