Interieurglas topic Roegiers Glas

Architecten passen, naar de wensen van de klanten, veel glas toe. Steeds meer, wordt glas een onderdeel van het interieur. De mogelijkheden van interieurglas zijn vrijwel eindeloos. Denk aan verschillende afwerkingen, kleuren, prints of grafeerwerk. Op deze manier kan het glas perfect op uw interieur afgestemd worden en extra sfeer toevoegen aan uw woning.

Het is nu al duidelijk dat op de glasbeurs het thema interieurglas de hoogste aandacht gaat krijgen. Dankzij technische innovaties, is dat glas de laatste tien jaar met een opmars bezig is.
De klus in deze woning is een balustrade en een afscheiding met glas. Het glas is hoogwaardig gehard-gelaagd veiligheidsglas. U hoeft niet bang te zijn er doorheen te vallen.

In gehard-gelaagd glas worden glasplaten verkleefd met een plastic folie. Deze folie is gemaakt van een speciaal poymeer(PolyVinylButyral), dat extreem goede hechtingseigenschappen heeft. Dit heeft het voordeel dat bij het breken van glas de blokjes aan de folie blijven plakken en daarmee gelaagd glas moeilijk doorbreekt.

De mogelijkheden van interieurglas zijn verrassend en veelzijdig. U zult vast ook ideeën hebben, maar hier alvast een paar op een rij. Toepassingen zijn, binnendeuren, schuifpuien, balustrades, serre, trappen, vloeren, douchecabine, glazen wand, inloop douch, Spiegels, schuifsystemen, figuurglas enz. teveel om op te noemen.

Hebt u interesse in openheid en transparantie dan adviseren wij u graag en geheel gratis op het gebied van interieurglas.

 

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media