Glastilhulp groot en klein

Voor dit werk monteerden ROEGIERS GLAS, isolerende HR++ glas in een huis aan het water, waarvan de grootste een zware ruit van  430 m x 302 in een punt gesneden met een gewicht van  609 kg. Het plaatsen van de ruiten ging gepaard met een grote en een kleine kraan. Er was geen doorgang waar je naar toe kon rijden, dus alles is over het huis heen getild met de grote kraan. 

Een hele operatie, waarbij goed gerekend moet worden over de belastingen die hier mee gemoeid gaan. Als je dat voor elkaar hebt dan is er ook nog de routing, de plaats  waar kranen worden gepositioneerd en hoe er veilig gehesen moet worden. De minihijskraan, de Hoeflon,  is ideaal bij het plaatsen van glas. Met behulp van een glaszuiger is het mogelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen of  grote hoogtes zware ruiten te zetten. Een ideale oplossing dus, zo’n glastilhulp. 

Elke klus is anders ROEGIERS GLAS weet uit ervaring dat succes voor een belangrijk deel wordt bepaald door de juiste keuze van het materieel én vakkundig inzicht bij de uitvoering. Samen met de opdrachtgever bepalen zij welke kraan en welke werkwijze het meest geschikt is voor het project. 

Het gebruikte glas is HR++, is in de volksmond genaamd dubbel glas. Het zijn twee glasbladen gescheiden door een spouw, waarvan de binnenste ruit voorzien is van een extra HR coating. De spouw wordt gevuld met een Argon gasvulling in plaats van lucht. Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort. Het  HR++ isolatieglas is speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden en u volop van het daglicht te laten genieten. HR++ isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een isolatie U-waarde van 1,1 W/(m2.K). Wij leveren en plaatsen al uw HR++ isolatieglas, op elk gewenste maat en plaats. 

Uiteraard staan wij voor u klaar voor geheel vrijblijvend advies en expertise.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media