Hoog waardig glas

Als er ruiten vervangen moeten worden door bijvoorbeeld een thermische breuk of lek glas, dan kunt u overwegen om gelijktijdig ook de ruiten ernaast te vervangen. Zeker als er veel bereikbaarheidskosten mee gemoeid zijn. Daarnaast is het bijkomende voordeel, dat er dan keuzes te maken zijn in soorten glas zonder kleurverschil te krijgen. Deze opdrachtgever koos voor thermobel zonwerend glas, een goede keuze voor deze ruiten die op het zuiden zijn gesitueerd.

Thermisch isolerende dubbele beglazing bestaande uit twee bladen blank Planibel floatglas. De spouw tussen de glasbladen strak gehouden met een metalen afstandshouder met daarin een droogmiddel, en een dubbele hermetische organische voeg. Deze spouw tussen de bladen gevuld met een droge isolerende gasvulling. Thermobel is tevens de merknaam van Glaverbel's systeem van dubbele beglazingen. Thermobel vormt de basis voor een groot aantal multifunctionele beglazingen, zoals: Thermobel Phonibel (geluidwerende beglazing), Thermobel Stopsol (zonwerende beglazing), Thermobel Stratobel (veiligheidsbeglazing), Thermobel Imagin (decoratieve beglazing met figuurglas), enz.

Dit type glas, Thermobel EnergyN, zorgt altijd voor een aangenamere temperatuur in huis. Deze dubbele beglazing met ingebouwde klimaatregeling houdt uw vertrekken koeler in de zomer door de zonwerende coating en warmer in de winter door de warmte terugkaatsende coating. Zo helpt Thermobel® EnergyN u ‘s zomers te besparen op de koeling en in de winter op de verwarming. Een milieuvriendelijke, economische en comfortabele oplossing voor alle seizoenen.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media