Glazen deuren en puien

Glazen deuren en puien, voor de één een special, voor ons inmiddels bijna dagelijkse kost. Mààr het blijft prachtig werk en altijd op maat van de klant.

Glazen scheidingswanden zijn een luxe voor uw kantoor. Een optimaal doorzicht doordat er vrijwel geen zichtprofielen worden gebruikt. Het toepassen van de puien/wanden/deuren geeft uw kantoor of werkruimte een bijzondere en open uitstraling. U schept hiermee individuele werkplekken, spreekkamers met voldoende geluidsisolatie, maar toch een open en transparante omgeving.

Op de foto’s ziet u de wanden en deuren die wij mochten plaatsen bij UniPharma in Middelburg. Vanuit het uitgebreide moderne distributiecentrum bevoorraadt UniPharma meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten in heel Nederland en België. Met het in de drogisterijmarkt breedst gesorteerde assortiment is UniPharma gespecialiseerd in verzorgings- en gezondheidsproducten. Naast haar groothandelsactiviteiten exploiteert UniPharma drie winkelformules.

We danken UniPharma voor de mogelijkheid mee te mogen werken aan de nieuwe werkplekken.

ROEGIERS GLAS levert en monteert al het glas op maat. Neem contact op voor gratis advies en expertise.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media