Glaswerk Slot Oostende

Slot Oostende, een restaurant en bierbrouwerij op een historische plek. Misschien wel de vroegst bebouwde plek van Goes? Het antieke slot met zijn rijke historie en fantastische sfeer is voor een deel herbouwd, gerestaureerd en uitgebreid. De slotgeschiedenis wordt hierbij nieuw leven ingeblazen. De plek om een goed feest te vieren, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten is het slot de plek bij uitstek.

ROEGIERS GLAS mocht hier het glas plaatsen. Een uniek werk in het hartje van Goes. De beglazing binnen geeft doorkijk op de prachtige brouwketels welke een uniek uitzicht geven tijdens uw bezoek aan Slot Oostende. Maar ook de buitenbeglazing is van bijzondere toepassing. Hoge smalle ruiten geven vrij zicht op de Bewaarketels van het bier en de ruiten zijn bijzonder geluidswerend zodat een leuk feestje buiten niet hoorbaar zal zijn.

De toepassing van interieurglas is de laatste jaren enorm toe genomen. Het is te verkrijgen in vele  prachtige designs en toepassingen. U bent een liefhebber van heldere kleuren en een mooie lichtinval in uw huis, kantoor of werkplaats maar wenst toch een afscheiding, dan kan interieurglas voor u een uitkomst bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer informatie over glas en interieurglas neem geheel vrijblijvend contact op met ROEGIERS GLAS

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media