Glasvervanging parkeergarage

Is alles geregeld? Bij de parkeergarage te Bergen op Zoom, midden in de stad moet een ruit vervangen worden. De vervanging van de ruit is op zich al heel nauwkeurig en precisiewerk, maar voordat het zover is gaat er nogal wat aan vooraf.

Nu.. gaat het om planning! Een ruit inmeten en bestellen is voor ROEGIERS GLAS dagelijkse kost, vergunningen aanvragen om het werk te mogen uitvoeren is in dit geval toch weer iets anders. Het gaat hier vooral over de veiligheid van omstanders en het verkeer. Om het werk uit te voeren moesten we de weg af zetten. De kraan moest op de openbare weg opgesteld worden waardoor er behoorlijk verkeershinder zou zijn. Gelukkig kregen we twee verkeersleiders toegezegd vanuit de gemeente.

Dan blijft altijd de vraag: is alles geregeld? Is iedereen aanwezig en op tijd? En ja hoor, deze morgen werd wederom een top morgen. Werken met partijen waar je van op aan kunt, met een heldere korte en duidelijk communicatie en goede strakke voorbereiding  is ook deze klus weer perfect geregeld.

Heeft u ook werkzaamheden op een moeilijk bereikbare plaats, neem gratis contact op.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media