Glasschade herstel

‘Waar zijn jullie goed in?’ wordt wel eens gevraagd. ‘Glasschade herstel.’ zeggen we dan. Dat is immers al meer dan tachtig jaar de basis van ons bedrijf. Daarmee zijn we gegroeid tot wie we nu zijn.

ROEGIERS GLAS begrijpt dat u, uw glasschade zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Bij een calamiteit zijn we er binnen anderhalf uur, dag en nacht, 24/7 en dat 365 dagen per jaar. De schade meldingen worden zo snel mogelijk doorgespeeld aan de planning glas of buiten werktijd direct aan de service monteur. De monteurs ontvangen, na een melding, de schade digitaal aangeleverd op hun mobiel. Het backoffice gedeelte van de glasschade is op dit moment geheel geautomatiseerd. Op de planning is te zien waar de monteurs zich bevinden en bij de eerste melding wordt de dichtst bij zijnde monteur naar de schade verwezen. Dit is de snelste manier van werken.

In sommige situaties kunnen we de glasschade direct herstellen door het glas op maat te snijden op de locatie zelf. We hebben standaard deur afmetingen in gelaagd en enkel glas op de auto.  Als we de schade niet direct kunnen herstellen doordat we het glas moeten bestellen zoals bijvoorbeeld Isolatieglas of speciaal figuurglas, zullen we de situatie altijd veilig stellen door een professionele noodvoorziening te plaatsen. We proberen de definitieve ruit binnen 20 werkdagen te monteren.

Tip: Laat de kapotte ruit in de sponning van het raam of de deur zitten en raak de scherven niet aan. Glas is vlijmscherp en daarmee erg gevaarlijk. Bel ons via 0113-577220. Onze glaszetter ter plaatste verwijdert dan veilig het gebroken glas, ruimt al het afval keurig op en neemt vervolgens alle scherven en troep mee!

 

Heeft u glasschade? Neem direct contact met ons op. Of bel 0113-577221

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media