Glas plaatsen met grote kraan

Glaszetten is een vakmanschap. En dan bedoelen we, alle werkzaamheden die verricht dienen te worden voor het plaatsen van glas in deuren, ramen en kozijnen van gebouwen, zowel in nieuwbouw als bij verbouw of renovatie.

ROEGIERS GLAS beschikt over meerdere minikranen welke uitstekend geschikt zijn voor het zetten van glas in kleinere ruimtes, maar komt bijna overal. Als het even wat grotere of hogere afstanden betreft wordt er een grote kraan ingehuurd.  

Deze klus was het herstel van een drietal ruiten bij Duinhotel De Tien Torens Dit hotel dankt zijn naam aan het begin april 2016 gesloopte hotel. Vanwege de verhoogde ligging van dit hotel waren er bij helder zicht tien torens zichtbaar van omliggende dorpen en steden.

Het betrof hier het vervangen van ruiten met een thermische breuk. Een thermische breuk ontstaat door temperatuurverschillen in het oppervlak van het glas. Helaas een vaker voorkomend probleem bij HR++ beglazing. Wanneer een ruit deels opwarmt door slagschaduw of dat hij deels zijn warmte niet kwijt kan doordat bijvoorbeeld binnen zonwering te strak tegen het glas hangt en er een  temperatuurverschil ontstaat van meer dan 30° C, kan een ruit op een bijzondere manier breken. Dit noemt men een thermische breuk.

Meer weten over glas zetten met kraanwerk? Neem gerust contact op voor advies op maat.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media