Glasmontage met glastilhulp

Als het echt moeilijk wordt, bel dan ROEGIERS GLAS.  Glasmontage kan eenvoudig maar ook heel specialistisch zijn. Wij bij ROEGIERS GLAS hebben daar “kaas” van gegeten.


Bij Ford garage van Putten in Goes is een ruit, als gevolg van een wegvliegende steen uit een grasmaaier, gesneuveld.  Voor de monteurs is het plaatsen van een ruit met de Hoeflon glastilhulp gesneden koek. Met behendigheid wordt de ruit naar de plaats van bestemming gemanoeuvreerd. Met het juiste gereedschap in handen van ervaren vakmensen levert dit altijd een goed eindresultaat op. In dit geval werd er een Pilkington Optilam ruit van 315 kg met een afmeting van 2298x3050 mm geplaatst. 


Algemeen

Pilkington Optilam™ is gelaagd glas, dat wordt geproduceerd door twee of meer lagen vlakglas met één of meer kunststof tussenlagen te combineren. De tussenlaag die het meest wordt gebruikt, is een tussenlaag van polyvinylbutyral (PVB), die in de fabriek met warmte en druk wordt aangebracht. De tussenlagen zorgen ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke scherven of openingen in het glas en is er dus geen risico op ernstig persoonlijk letsel. Doordat de glasscherven zich stevig hechten aan de tussenlaag, wordt de energie over een groter oppervlak verspreid en wordt de impact gedempt. Door variaties aan te brengen in aantal en dikte van glas- en PVB tussenlagen, voldoet Pilkington Optilam™ aan diverse veiligheidsniveaus, zodat u het kunt toepassen als veiligheids- en beveiligingsbeglazing.  
Veiligheidsbeglazing

Pilkington Optilam™ is als veiligheidsbeglazing geschikt voor veel toepassingen, zoals beglaasde portieken, schuifpuien, binnendeuren, dakbeglazingen, zwembaden en alle overige situaties waar er een risico is op persoonlijk letsel bij breuk van het glas.


Indien er bij u een ruit dient te worden vervangen op moeilijke locaties, of op grote hoogte en meer weegt dan u lief is, neem dan contact op voor expertise, offerte of hijsplan.

 

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media