De nieuwe kraan C1

De nieuwste aanwinst voor ROEGIERS GLAS. De Hoeflon C1 kraan is in gebruik genomen. Uiteraard, een tip-hulp, waarbij de monteurs nog meer worden ontlast en welke meer mogelijkheden bied om specifieke taken uit te voeren waar onze andere kranen (de C4, de C6 en de Hefmatics) net te groot of te zwaar voor zijn.   

Wat maakt de mini hijskraan Hoeflon C1 uniek? Met name zijn kleine en lichte uitvoering. Hij is slechts 70 cm breed, waardoor hij met gemak door deuren en nauwe doorgangen rijdt. Deze compact kraan past zelfs in de lift, waardoor het mogelijk is om hijswerk op verdiepingsvloeren of zelfs op het dak met deze kraan uit te voeren. De Hoeflon C1 is ideaal voor bouwprojecten binnenshuis, om klussen te klaren op lastig bereikbare plaatsen of om zware materialen te tillen in smalle ruimtes.

Daarnaast is de Hoeflon C1 100% elektrisch aangedreven. Dat maakt hem extra geschikt om in te zetten in binnenruimtes, omdat er geen eventueel vervuilende gassen worden uitgestoten of onaangename dieselgeur wordt verspreid. Bovendien is de elektrische aandrijving nagenoeg geruisloos en hebben de lithiumbatterijen een grote accucapaciteit. 

De C1 is voor het eerst gebruikt bij een prachtig project, Beachclub OAXACA Domburg. Hier is een glazen balustrade geplaatst om het horeca publiek te beschermen tegen de wind. OAXACA is een prachtige strand eet en feestgelegenheid en daarmee een aanwinst voor Domburg.

 

Wilt u meer weten over het plaatsen van een balustrade? Neem geheel vrijblijvend contact op.    

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media