antwan de punder en Richard van Wijk

Over ROEGIERS GLAS

Roegiers glas is een professioneel glas montage bedrijf met zo’n 30 medewerkers. Inmiddels ruim 80 jaar ervaring op gebied van beglazing en glasmontage.

Wie is Wie

In januari 2003 is ROEGIERS GLAS overgenomen door de voormalig eigenaar Fam. De Koeijer. Antwan de Punder (46 jaar) en Richard van Wijk (45 jaar) zijn sinds januari 2009 eigenaar geworden van ROEGIERS GLAS. Antwan na ruim 15 jaar als bedrijfsleider en Richard als 20 jaar projectleider kregen de kans het bedrijf over te nemen. Onze monteurs worden aangestuurd door 2 calculators/werkvoorbereiders een projectleider en planner. Uiteraard worden deze ondersteund door de administratie en medewerkster P&O. Allen met meer dan 12 jaar ervaring binnen ons bedrijf.

 • ROEGIERS GLAS

  Op zoek naar beglazing, een professionele glasmonteur in Zeeland of advies? Wij helpen u graag verder. Stel direct uw vraag en binnen 24 uur krijgt u antwoord.

LOCATIE

 • Schouwersweg 100
  4451 HT Heinkenszand

 • Telefoon:
  0113 577221

 • Maandag - Vrijdag: 07.00 - 17.00
  Weekend: gesloten

ONZE MISSIE

ROEGIERS GLAS levert op een professionele wijze de kwaliteit die een klant van ons verwacht. Dit doen wij vooral op het gebied van beglazing en glasherstel voor vastgoed binnen en buiten. Met een innovatief, lerend, maar vooral trots team van vakmensen bieden wij oplossingen, waarbij kostenbeheersing, service, en resultaatgericht duurzaam de rode draad is. Tevens streven wij er naar een voorbeeldfunctie te zijn voor branchegenoten in Zuidwest Nederland in MVO.

ONZE VISIE

ROEGIERS GLAS wil over vijf jaar een uitgebalanceerde zelfsturende bedrijfsorganisatie zijn die zodanig rendement oplevert waardoor blijvend in innovatie, scholing en optimalisatie van het bedrijfsproces kan worden geïnvesteerd. Daarnaast willen we een beheersbare groei bewerkstellingen. Dit willen we bereiken met een resultaatgerichte duurzame bedrijfsvoering en door, met professionele samenwerkingsverbanden, uitbreiding te zoeken in bestaande en nieuwe markten. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers meedenken, graag werken, trots zijn en waarin zij zich kunnen ontplooien. Wij streven naar een bedrijf wat wordt geleid onder goed werkgeverschap waarbij de relatie tot maatschappelijke doelen, zoals b.v. KANS, worden nagestreefd.

 • Telefoon:
  0113 577221

 • Schouwersweg 100
  4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media