• Mar

    7

    2017

Woonmarkt Borsele

Voor de 4e keer organiseert gemeente Borsele de Borselse Woningmarkt, dit jaar op zaterdag 25 maart 2017 in De Stenge.

De gemeente Borsele nodigt haar inwoners weer uit op de 4e Borselse Woningmarkt. Deze laagdrempelige Woningmarkt wordt gehouden op zaterdag 25 maart 2017 van 10.00 – 16.00 uur in Vergader- en Congrescentrum De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand. De opzet van deze beurs is dit jaar nog breder dan voorgaande jaren. De beurs is dit jaar gericht op nieuwbouw, verbouw, duurzaamheid en comfortabel thuis wonen.

Opzet

Door het organiseren van een laagdrempelige woningmarkt willen we een positieve bijdrage leveren aan de nieuw- en verbouwactiviteiten, duurzaamheid, langer zelfstandig wonen en woningverbetering binnen onze gemeente. Het doel is om inwoners van Borsele en omringende gemeenten:

- Te informeren en zich te laten oriënteren op de mogelijkheden die er nu zijn om hun woning te (ver)bouwen en/of      te verbeteren
- Te informeren over de vele mogelijkheden van duurzaam en energiezuinig (ver)bouwen.
- Kennis laten maken met nieuwe en vertrouwde mogelijkheden op het gebied van langer, veilig en comfortabel         zelfstandig thuis wonen: huisautomatisering, eHealth en diverse (zorg)hulpmiddelen
- Te informeren over beschikbare kavels bouwgrond, bouwgrondprijzen, alle aspecten waar rekening mee moet           worden gehouden bij nieuwbouwplannen en de mogelijkheden van erfpacht t.o.v. koop.
- Behalve de gemeente Borsele zijn op deze Borselse Woningmarkt ca. 45 standhouders aanwezig die u informatie      kunnen verstrekken over bovengenoemde onderwerpen. Ook een woningcorporatie, notaris en bank zijn aanwezig    op de beurs zodat u op een   breed vlak geïnformeerd kunt worden.

Toegang tot de Borselse woningmarkt is gratis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Uiteraard bent u uitgenodigd onze ROEGIERS GLAS stand te bezoeken.

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media