Vacuüm Glas Fineo

Vacuüm Glas Fineo

Vacuüm Glas.

Ontwikkelingen in glas staan gelukkig niet stil. Het zit in het DNA van Roegiers Glas om steeds op de hoogte te zijn van de meest innovatieve ontwikkelingen. Zeker op het gebied van Duurzaamheid. Fineo vacuüm glas is zo’n innovatief product zeer geschikt voor verduurzaming van Historisch belangrijke Monumenten.

Fineo is een vacuüm super-isolerende beglazing met uitzonderlijke thermische prestaties, dankzij de 2 ruiten, waartussen een vacuüm (ruimte) zit, die zorgt voor optimale warmte en comfort van uw woning.

FINEO is veel méér dan glastechnologie. Het is puur wooncomfort. Want dit baanbrekende vacuüm isolerende beglazing zet niet alleen verbluffende energieprestaties neer. Het combineert ook uitzonderlijk hoge thermische isolatie met een indrukwekkende geluidsdemping én een ongeziene duurzaamheid.

Het dunne vacuüm isolerende beglazing zorgt bovendien voor een elegante, slanke look, maar vooral voor het behoud van monumentale bouwkundig details.

Deze ruiten zijn zeer geschikt voor ramen en kozijnen met een ondiepe sponning terwijl de isolatiewaarde hetzelfde blijft als bij triple of HR++ ruit.

FINEO is bovendien een duurzame investering, want niet alleen de energiereductie is zeer goed, maar deze isolerende beglazing is ook nog eens 100% recyclebaar. Deze vacuüm isolerende beglazing heeft daarnaast ook een zeer lange levensduur zonder prestatieverlies. 

Begrijpelijk dat u meer wilt weten over dit nieuwe product. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op over dit mooie product.

 

 

 

 

 

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media