GLASTILHULP

Glastilhulp

Volgens de arbo regels mag een monteur geen gewicht zwaarder dan 25 kg tillen. Wat menigeen niet weet is dat deze regels ook aangeven dat een ruit van > 51kg dan ook met een professionele glastilhulp gemonteerd moeten worden. Als voorbeeld, een ruit van 65 kg mag niet door drie man gedragen worden ook al dragen ze dan per persoon minder dan 25 kg.  

Roegiers Glas voert veiligheid, gezondheid en welzijn voor zijn medewerkers als zeer belangrijke kernwaard door in zijn bedrijfsvoering.  Daarom is er de laatste jaren veel  in deze glastilhulpen geïnvesteerd. Zo beschikken we nu over Hendrik, een glastilhulp voor vlakke vloeren. Els, een gevelridder om zwaardere ruiten langs de gevel omhoog te tillen. De Hefmatic,  een kleine mobiele kraan die ruiten tot 9 m1 hoog kan plaatsen. Èn onze trots, de Hoeflon. Een zeer flexibel in te zetten kleine kraan waarmee ruiten tot 600 kg geplaatst kunnen worden. Door de verschillende uitschuif en knikmogelijkheden van de hijsarm is deze zeer flexibel en heeft een maximaal bereik van 14 m1. Daarbij is deze minkraan net als de Hefmatic slechts 78 cm breed waardoor hij bijna overal toepasbaar is.  Naast deze tilhulpen is er ook geïnvesteerd in grote zuigers. Zo was er de grote kruiszuiger al die ruiten tot 600 kg kan oppakken, zo is nu de nieuwste krachtpatser inzetbaar die ruiten tot 1000 kg kan tillen.

Onze medewerkers zijn ruim ervaren om deze toch ook risicovolle klussen te klaren. Heeft u uw glas al ingekocht of wilt u dat via uw vaste leverancier en heeft u geen tilhulp ter beschikking, bel ons voor de huurprijzen. Onze tilhulpen helpen u graag de ruiten op de juiste plaats gemonteerd te krijgen.      

 

  • Telefoon:
    0113 577221

  • Schouwersweg 100
    4451 HT Heinkenszand

ROEGIERS GLAS

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand (Zeeland)
0113 577220

Certificaten
gbo vca

iso9001 iso14001
Laatste Nieuws
© Copyright 2016 ROEGIERS GLAS door Universe Media